Igor Mitrovič – Senior Inštruktor

Je začel svojo pot v borilnih veščinah pri sedmih letih in več let treniral Shotokan Karate pri priznanem mojstru Milenku Riliću. Pri 15-ih letih začne s treningi Kickboks-a in nekaj let za tem Muay Thai pri mojstru Jasminu Bečiroviću. Toda želja po raziskovanju in odkrivanju nečesa drugačnega in nevsakdanjega, ga pripelje do Budokai-a.

Leta 2000 izve za novo metodo ulične samoobrambe v Sloveniji, pod nazivom Progressive Fighting Systems, ki zajema konceptualni Jeet Kune Do, Filipinske borilne veščine in Grappling, ter začne s treningi pri Inštruktorju Adelu Ayariju.

Leta 2004 spozna DNOBM, kjer sprva le opazuje in eksperimentira, da sploh vidi ali poučujejo pravi sistem borbe, ki bi bil zanj. Hitro odkrije, da je končno našel, kar je iskal, sistem, ki mu omogoča prosti razvoj svojih potencialov brez okvirjev in omejitev. Začne se poglabljati v Street Surviving Systems, ki ga poučuje inštruktor Aljoša Gorup.

Želja po odkrivanju, študiju in nenehnem izboljševanju, skupaj z doslednostjo na treningih, ga pripelje do različnih borilnih veščin v katerih se skozi leta preizkuša, kot so; Boks, Wing Chun, Jiu Jitsu, RyuKyu Kempo, Brazilski Jiu Jitsu, JKD, Eskrima in Silat.

Vse to mu daje edinstvene lastnosti, ki mu omogočajo zelo hitro napredovanje. Zato se odloči pomagati društvu in tako na željo predsednika in ostalih članov leta 2006 začne delovati kot pomočnik inštruktorja. Danes aktivno poučuje v Društvu in sočasno trenira Boks ter Brazilski Ju Jitsu.