:::: MENU ::::

Novice

  • Nov 19 / 2017
Seminar

Delavnica SAMOOBRAMBE

o-WOMEN-VIOLENCE-facebook

V okviru mednarodnega dneva boja proti nasilju nad ženskami pripravljamo delavnico samoobrambe.

Univerzitetna Športna zveza Primorske vabi na delavnico samoobrambe v izvedbi Društva naprednih obrambno-borilnih metod (DNOBM).

Delavnica bo potekala v četrtek, 23.11.2017 od 19. do 20.30 ure v telovadnici italijanske OŠ – gimnazije (Gimnazijski trg 7, Koper).

Na delavnici, ki jo bo vodil glavni inštruktor DNOBM Aljoša Gorup, bodo udeleženke spoznavale učinkovitost in uporabnost lastnega telesa v vlogi glavnega orodja pri samoobrambi na naraven in spontan način ter kako dane reakcije lahko uporabijo v stresnih primerih. Poskusile bodo različne vaje individualno, v parih in skupinah. Učile se bodo osnovne položaje, udarce ter načine kako varovati sebe in lasten (intimni) prostor z izredno preprostimi, učinkovitimi in uporabnimi tehnikami, brez nekoristnih in akrobatskih gibov/elementov. Kot zelo pomemben del bodo predstavljeni in prikazani različni vzorci obnašanja in pristopi potencialnih nadlegovalcev oz. nasilnežev ter kako reagirati v danih situacijah. Vključena bo tudi verbalna samoobramba in popestritev s situacijskimi primeri.

Obvezna je predhodna prijava do 22.11.2017 na spletnem obrazcu ali na info@uszp.si.

Delavnica sodi v program obeležitve mednarodnega dneva boja proti nasilju nad ženskami. Na njej bomo praktično obdelali teme, ki bodo predstavljene v sredo, 22. novembra 2017 ob 17. uri v Študentskem centru Univerze na Primorskem, s predvajanjem socialnega eksperimenta »Gledam, (ne) vidim« ter okrogle mize na temo nasilja.

  • Nov 15 / 2017
Seminar

GLEDAM, (NE) VIDIM!

 

Gledam

Kako se odzivamo na nasilje? Ga opazimo, reagiramo? Je nasilje nad žensko drugačno kot nasilje nad moškim?

V okviru obeležitve mednarodnega dneva boja proti nasilju nad ženskami, vas vabimo na dogodek »Gledam, (ne) vidim«, v okviru katerega bo premierno predvajan posnetek socialnega eksperimenta, potekala okrogla miza na temo nasilja in prikazanih nekaj primerov načina samoobrambe…

Klikni na spodnjo povezavo za dogodek;

>> DOGODEK <<

 

DNOBM

  • Nov 14 / 2017
Obvestilo

SOCIALNI EKSPERIMENT

GLEDAM, (NE) VIDIM!

V znamenju Mednarodnega dneva boja proti nasilju nad ženskami, bomo v sodelovanju s ŠOUP, PRIMSS, UŠZP, PPV, ŠCUP imeli okroglo mizo na temo nasilja, predstavitev socialnega eksperimenta in praktični prikaz nekaterih prijemov samoobrambe z našim inštruktorjem.

V predogled prilagamo teaser, naslednji teden v sredo 22.11.2017 ob 17h, bo premiera v Študentskem centeru Univerze na Primorskem . Sledi tudi celoten video.

VABLJENI!

Pages:1234567...21
VPIS 2017/2018! KONTAKTIRAJTE NAS!